Allereerst willen wij iedereen het beste wensen voor 2023. Afgelopen maanden is er weer veel werk verzet, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten.

đ—Ŗđ—ŋđ—ŧ𝗷𝗲𝗰𝘁 𝗙đ—ŋ𝗮𝘂𝗲đ—ģđ—ĩđ—ŧđ—ŗ𝗲đ—ģ, 𝗘đ—ģ𝘀𝗰đ—ĩ𝗲𝗱𝗲
Wij hebben hier een VRF installatie voor het kantoorgedeelte geleverd en op de luchtbehandelingskast zijn twee warmtepompen geplaatst. Onze monteurs hadden bij deze klus een mooi uitzicht op het FC Twente stadion!

𝗛𝗲𝘁 𝗡đ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱đ—ļ𝗸 đ—Ļ𝘁𝗮đ—ŗđ—¯đ˜‚đ—ŋ𝗲𝗮𝘂, 𝗔𝗹đ—ē𝗲𝗹đ—ŧ
Voor de kantoren van het Noordik hebben wij een VRF installatie gemonteerd van Mitsubishi Electric. Wij konden tijdens dit project vroegtijdig het leidingwerk monteren voordat alle wanden werden geplaatst. Dit resulteert in een mooi stukje installatie werk!
Inmiddels zijn alle binnendelen gemonteerd en staat de installatie klaar om inbedrijf gesteld te worden.

𝗛𝗲đ—ē𝗮 đ—Ē𝗮đ—ŋđ—ģ𝘀𝘃𝗲𝗹𝗱
De Hema in Warnsveld gaat verhuizen naar een ander pand! Wij mochten voor dit pand de klimaat installatie en koeling leveren. Bij de in -en uitgang zijn twee airscreens geplaatst en de winkel wordt verwarmd Ên gekoeld door middel van cassette units. In deze winkel is er ook gebak beschikbaar! Wij hebben een koelmeubel en koelcel gemonteerd voor de opslag van het gebak.

𝗡đ—ļ𝗲𝘂𝘄𝗲 đ—¯đ˜‚đ˜€ 𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ŋ 𝗧𝗜𝗭
Wij hebben weer een mooie nieuwe Ford bus in ons midden! Deze heeft een mooie inrichting gekregen van Reon Wierden!