Afgelopen maand is er weer veel werk verzet, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten. Ook hebben we weer een vacature online staan!

????? ????????? ???? ?????/????? ??????????
Bij een goede klant van ons hebben wij de ketel vervangen voor een lucht/water warmtepomp van het merk Mitsubishi Electric Ecodan. Onze monteurs hebben er weer een stukje vakwerk van gemaakt in de technische ruimte van de woning!

???? ????, ?????
Bij de nieuwe winkel van Kees Smit Tuinmeubelen te Venlo hebben wij de kantoren voorzien van een R2 VRF installatie van het merk Mitsubishi Electric. Engberink Installaties, bedankt voor de opdracht!

???????????? ?????????? ??? ????????? ???????? ?? ??????
Bij het voormalig stadhuis te Almelo hebben wij twee stuks warmtepompen koeltechnisch aangesloten. Het leidingwerk hebben wij eerst in onze werkplaats geprefabt, zodat deze daarna door P&K Kraanbedrijf weer netjes op het dak neergezet kon worden.

?????? ??????: ??? ???????, ???????????
Bij deze middelbare school zorgen wij ervoor dat de lokalen weer up to date zijn met het Frisse Scholen Concept! De lokalen hebben allemaal een eigen WTW unit en ook kan er onafhankelijk gekoeld en verwarmd worden, met behulp van een VRF kanaal unit. De “frisse” lucht wordt door middel van airsocks de lokalen in gebracht.