We zijn het jaar goed begonnen! Afgelopen maand is er weer veel werk verzet, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten.

??? ??? ?? ???????????, ????
Wij waren aanwezig tijdens de dag van de vakmanschap van het opleidingscentrum Remo in Rijssen.

Op deze dag konden VMBO leerlingen kennis maken met verschillende vakken, waaronder natuurlijk ook met ons mooie vak. Onze monteurs Albert en Thomas (Thomas is zelf leerling bij de Remo) waren op deze dag aanwezig om deze toekomstige vakmensen te motiveren en onze werkzaamheden toe te lichten.

?????? ???????? ????, ???????
Deze mooie garage wordt compleet gerenoveerd. Wij hebben de showrooms en de kantoren mogen voorzien van warmtepomp kanaal-units, die ze gaan gebruiken voor het verwarmen en koelen van deze ruimtes. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de inbedrijfstelling en kan alles worden opgeleverd.

?????????
Robatherm is een leverancier van mooie complete luchtbehandelingskasten. Het komt steeds vaker voor dat er op een luchtbehandelingskast warmtepompen worden gemonteerd. Dit om de lucht te verwarmen en te koelen.
Wij mochten in de werkplaats van Robatherm vier stuks warmtepompen monteren. Het voordeel van deze samenbouw is dat er maar één hijs naar het dak nodig is en dat er daarna geen koeltechnische werkzaamheden meer nodig zijn op het dak.

????????? ????????, ??????
De installaties bij het voormalig stadhuis te Almelo zijn afgerond en opgeleverd! Het pand kan nu verwarmen en koelen met de twee grote warmtepompen.