We zijn het jaar goed begonnen! Afgelopen maand is er weer veel werk verzet, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten.

𝗗𝗮𝗴 𝘃𝗮đ—ģ 𝗱𝗲 𝗩𝗮𝗸đ—ē𝗮đ—ģ𝘀𝗰đ—ĩ𝗮đ—Ŋ, đ—Ĩ𝗲đ—ēđ—ŧ
Wij waren aanwezig tijdens de dag van de vakmanschap van het opleidingscentrum Remo in Rijssen.

Op deze dag konden VMBO leerlingen kennis maken met verschillende vakken, waaronder natuurlijk ook met ons mooie vak. Onze monteurs Albert en Thomas (Thomas is zelf leerling bij de Remo) waren op deze dag aanwezig om deze toekomstige vakmensen te motiveren en onze werkzaamheden toe te lichten.

𝗚𝗮đ—ŋ𝗮𝗴𝗲 𝗠𝗲đ—ŋ𝗰𝗲𝗱𝗲𝘀 𝗕𝗮𝗮đ—ģ, 𝗛𝗲đ—ģ𝗴𝗲𝗹đ—ŧ
Deze mooie garage wordt compleet gerenoveerd. Wij hebben de showrooms en de kantoren mogen voorzien van warmtepomp kanaal-units, die ze gaan gebruiken voor het verwarmen en koelen van deze ruimtes. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de inbedrijfstelling en kan alles worden opgeleverd.

đ—Ĩđ—ŧđ—¯đ—Žđ˜đ—ĩ𝗲đ—ŋđ—ē
Robatherm is een leverancier van mooie complete luchtbehandelingskasten. Het komt steeds vaker voor dat er op een luchtbehandelingskast warmtepompen worden gemonteerd. Dit om de lucht te verwarmen en te koelen.
Wij mochten in de werkplaats van Robatherm vier stuks warmtepompen monteren. Het voordeel van deze samenbouw is dat er maar ÊÊn hijs naar het dak nodig is en dat er daarna geen koeltechnische werkzaamheden meer nodig zijn op het dak.

𝗩đ—ŧđ—ŧđ—ŋđ—ē𝗮𝗹đ—ļ𝗴 𝘀𝘁𝗮𝗱đ—ĩ𝘂đ—ļ𝘀, 𝗔𝗹đ—ē𝗲𝗹đ—ŧ
De installaties bij het voormalig stadhuis te Almelo zijn afgerond en opgeleverd! Het pand kan nu verwarmen en koelen met de twee grote warmtepompen.