Update April

De afgelopen maand is er weer veel werk verzet, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten.

Fijne maand en tot de volgende update!

– Team TIZ

Efficiënte koeloplossing voor Lammerink Groep

Bij Lammerink Groep hebben we recentelijk een knap staaltje technologie toegepast. We hebben een oude, defecte koelmachine met een DX Koelblok vervangen door twee warmtepompen van Mitsubishi Electric, perfect aangestuurd door een geavanceerd gebouwbeheersysteem!

Optimale verwarming voor zorgwoningen in Zeist

In Zeist staan binnenkort 28 prefab zorgwoningen die allemaal zijn uitgerust met de nieuwste Mitsubishi Electric split units. Wat deze installatie echt bijzonder maakt, is onze voorbereiding in de werkplaats, waar we de buitenframes klaarmaken voor maximale efficiëntie op locatie. Zo bieden we niet alleen warmte, maar ook een stukje toekomstbestendigheid.

Duurzame oplossingen voor klant in Laren

Samen met onze partners bij Wim Bosman Installaties hebben we een transformatie gerealiseerd bij een klant in Laren. We hebben de verouderde warmtepompinstallatie vervangen door een moderne Nibe bronwarmtepomp. Daarnaast hebben we ook gezorgd voor de verwarming van het zwembad met een warmtepomp-monoblock van Daikin. 

Energiezuinige verwarming in Barneveld

In Barneveld hebben we de traditionele gasheaters in het magazijn vaarwel gezegd en plaatsgemaakt voor Daikin kanaalunits warmtepompen. Hiermee wordt niet alleen de warmte efficiënter verspreid, maar dankzij onze op maat gemaakte uitblaasplenums wordt de luchtstroom zelfs naar beneden geleid. Dit is niet zomaar een verwarmingssysteem, maar een slimme stap richting een energiezuinigere en comfortabelere toekomst.