Over ons 2018-03-12T15:58:22+00:00
OVER ONS

INTRODUCTIE

Bij TIZ Klimaat- & koudetechniek bieden wij totaaloplossingen voor koelen, verwarmen en ventileren. Ofwel alle facetten die essentieel zijn voor het creëren van een prettig binnenklimaat. Door de jaren heen hebben wij ons bewezen als een specialist op het gebied van maatwerkoplossingen die energetisch verantwoord en vooruitstrevend zijn.

Bij elke opdracht is het belang van de eindgebruiker een belangrijk uitgangspunt. Voor een optimaal resultaat werken wij dan ook alleen met gerenommeerde merken die een bewezen staat van dienst hebben en geproduceerd en gecontroleerd zijn volgens de hoogst geldende normen. Tevens hebben wij uitgebreide kennis van warmtepomptechniek waardoor een compleet energiezuinig pakket aangeboden kan worden welke feilloos samenwerkt voor een zo duurzaam mogelijke oplossing. Het einddoel blijft altijd dat de klant, maar ook wij zelf, tevreden zijn met het eindresultaat.

“Onze specialiteit ligt in het maken van maatwerkoplossingen voor economisch en duurzaam koelen en verwarmen. Wij gaan graag de uitdaging van uw project aan!”

Hans
HansZwoferink

VISIE

In de toekomst zal de wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid alleen maar verder aangescherpt worden. Wij proberen dan ook  constant onze producten verder te ontwikkelen met behulp van de nieuwste technieken, waardoor deze steeds energiezuiniger worden. Bij ons kunt u rekenen op degelijke, Nederlandse producten waarop 24-uurs service en onderhoud zit.