In de maand februari is er weer veel werk verzet door het team, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten.

Emergo Almelo 
Wij kregen een melding dat er een storing zat in een van de VRF installatie bij Emergo Almelo. Wij zijn hier naartoe gegaan om met gebruik van de laptop de storing uit te lezen en zo het vervolgens te lokaliseren. Dit scheelt een hoop tijd en maakt het voor de monteur overzichtelijker.
Het Noordik Vriezenveen 
In oktober 2022 zijn wij al bij het Noordik in Vriezenveen geweest voor de montage van de binnendelen voor het frisse scholen concept en deze maand zijn wij aangekomen bij de montage van de buitendelen voor dit project.
Nu de laatste loodjes nog en dan kunnen wij deze school ook weer voorzien van het frisse scholen concept!
Schuurman Schoenen Emmen

Wij hebben deze maand ook een bezoek gedaan aan Schuurman Schoenen in Emmen want bij het onderhoud kwam naar boven dat de VRF installatie niet optimaal draaide. Op de foto zie je dat de installatie wordt leeggehaald en gecontroleerd of er geen lekkages aanwezig zijn. Nadat we zeker wisten dat dit goed is konden we de installatie bijvullen zodat hij weer optimaal presteert.

Remo Kampus Rijssen 
Tijdens ons bezoek aan het opleiding centrum Remo in Rijssen, hebben wij een VRF installatie mogen bouwen voor de kantoren en les lokalen.
Ook hebben straks de leerlingen een kans om opdrachten uit te voeren op deze installatie.