Update juli/augustus

Afgelopen maanden is er weer veel werk verzet, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten.

Fijne maand en tot de volgende update!

– Team TIZ

Vakwerk bij Hema Lunteren

Hema Lunteren is verhuisd naar een ander pand. Wij hebben de winkel mogen voorzien van een Mini VRF Systeem. Voor de opslag van het gebak hebben wij ook een koelvitrine en koelcel gemonteerd. In de winkel zijn kanaalunits gemonteerd met airsocks. Hiermee kan worden gekoeld en verwarmd. Onze monteurs hebben weer een mooi stukje vakwerk geleverd. Alles is in het zicht gemonteerd.

Renovatie autobedrijf Almelo

Bij een autobedrijf in Almelo hebben wij geholpen met de renovatie van de kantoren en de kantine. Wij hebben hier een VRF Installatie mogen installeren. Aangezien er binnen geen juiste ruimte was, hebben wij de BC-Controller op het dak gemonteerd en netjes afgewerkt met ons eigen zetwerk uit de werkplaats!

Plaatsen warmtepompen

In samenwerking met Engbrink installaties hebben wij voor de luchtbehandelingsleverancier Robatherm vier stuks warmtepompen geplaatst.

Frisse School: Remo Kampus

Bij het Remo Kampus in Rijssen hebben wij weer twee leslokalen voorzien van het Frisse Scholen Concept. Elk lokaal heeft een eigen WTW unit en een kanaalunit van Mitsubishi Electric om mee te koelen én te verwarmen!