Update maart/april

Afgelopen maanden is er weer veel werk verzet, dus we houden je graag weer op de hoogte van onze laatste projecten. Ook hebben we een vacature online staan!

Fijne maand en tot de volgende update!

– Team TIZ

Aveleijn Neede

Voor dit project moeten de kamers van alle bewoners voorzien worden van een wandunit t.b.v het koelen en verwarmen.

Dit doen wij met behulp van een VRF R2 Systeem van Mitsubishi Electric. Door de lage inbouw ruimtes boven de systeemplafonds hebben wij er voor moeten kiezen om al het leidingwerk en BC Controllers op het dak te plaatsen. Dit is uiteindelijk de juiste oplossing geweest.

Over een aantal dagen kunnen wij de installatie opleveren aan de klant!

Lammerink

Op het kantoor bij opdrachtgever Lammerink hebben wij de chiller gecontroleerd. We controleren de werking van de machine en voeren een lekdetectie uit. Door de metingen uit te voeren met draadloze meters kan je de machine heel mooi loggen en krijg je een goed beeld over hoe de installatie draait.

Zwembad Twenhaarsveld Holten

Wij hebben, in samenwerking met Van Dam Groep, Reimink Zwembaden en Schepers Techniek, in opdracht van de gemeente Rijssen/Holten de technische installatie van het zwembad vernieuwd. Wij hebben nieuwe warmtepompen van Carrier geplaatst. Ook zijn de regelkasten en meterkasten vernieuwd. De installatie is mooi op tijd opgeleverd voor het zwemseizoen!

Eneco (Hoppenbrouwers)

Wij hebben, in opdracht van Hoppenbrouwers Techniek Almelo, bij een locatie van Eneco de koeling mogen verzorgen in de besturings- en spanningsruimte. Onze monteurs hebben weer een mooi stukje vakwerk geleverd!