Warmtepomp CV

Wanneer u zoekt naar een warmtepomp CV bent u bij TIZ Klimaat- & koudetechniek aan het juiste adres. Zo combineren wij koelsystemen met verwarmingssystemen door het gebruik van warmtepompen. Wanneer er wordt verwarmd komt er warmte vrij. Vandaar dat dit ervoor zorgt dat wij via VRV- en VRF-systemen vaak aan de totale koel- en verwarmingsbehoefte kunnen voldoen. Daarnaast heeft u geen CV meer nodig Wanneer u een warmtepomp cv installeert.

Warmtepomp kopen?

Een warmtepomp cv kan geplaatst worden voor zowel nieuwbouw als renovatie van woningen, flats en bedrijfsgebouwen. Daarnaast kunt u het ook goed toepassen in de utiliteitsbouw en industrie. Door middel van vele merken die TIZ Klimaat- & koudetechniek aanbied zijn alle mogelijke warmtebronnen een optie. Hierbij kunt u denken aan bronwater, geothermie en lucht of proceswarmte.

Zo heeft TIZ Klimaat- & koudetechniek heeft uitgebreide kennis van warmtepompen. Daardoor kunnen wij u een compleet energiezuinig pakket aanbieden. Door middel van deze manier wordt een warmtepomp kopen voor u eenvoudig gemaakt.

Bij TIZ Klimaat- & koudetechniek staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bovendien wordt er altijd gekeken naar een minimaal energieverbruik en maximale duurzaamheid van uw warmtepomp. Een warmtepomp cv zorgt ervoor dat de warmte verdeeld wordt. Zodoende is dit een zeer efficiënte methode die zorgt voor hoog comfort en minder CO2 uitstoot.

Warmtepomp cv

Waarom een warmtepomp?

Door middel van een warmtepomp kunt u verwarmen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een warmtebron als grond, water of lucht. Zo kan het dienen als elektrische vervanging voor een CV ketel. Daarmee is het is een duurzaam alternatief voor aardgas, zeker wanneer u ook nog groene stroom gebruikt.

Wanneer u kiest voor een warmtepomp cv moet echter wel de beschikking hebben over ruimte.  Zo heeft een warmtepomp binnen ruimte nodig. Daarnaast heeft u ook een aansluiting naar buiten nodig. Door middel van de aansluiting naar buiten kan de pomp gebruik maken van bronwater, geothermie en lucht of proceswarmte om de ruimte te verwarmen.

Zo is het in sommige gevallen mogelijk om met uw warmtepomp cv te laten koelen. Door middel van deze koeling kunt u bijvoorbeeld tijdens warme zomerdagen genieten van een aangename temperatuur. Wanneer u meer informatie wenst over het laten koelen door middel van een warmtepomp cv kunt kunt u bij ons meer informatie opvragen.

Wilt u een warmtepomp kopen? Dan bent u bij TIZ Klimaat- & koudetechniek aan het juiste adres. Wij gaan graag de uitdaging met u aan!

Bent u benieuwd waar wij uw warmtepomp kunnen leveren? TIZ Klimaat- & koudetechniek levert zoal in de plaatsen:

Rijssen – Holten – Enter – Wierden – Goor – Almelo – Hellendoorn – Nijverdal

Wenst u een warmtepomp buiten een van deze plaatsen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers.