Koeltechniek Rijssen kopen

Bent u van plan koeltechniek Rijssen aan te schaffen? Bij TIZ Klimaat- en koudetechniek bent u aan het juiste adres wanneer het gaat over koeltechniek. Zo worden er veel commerciële koelvitrines geleverd en geïnstalleerd voor uiteenlopende branches. Daarmee is TIZ Klimaat- en koudetechniek al jaren een begrip in de koeltechniek. Ook voor alle aanverwante apparatuur zoals airco’s en klimaatbeheersing kunt u bij ons terecht.

Samengevat houden wij ons bezig met koeltechniek in de breedste zin van het woord. Zo bieden wij totaaloplossingen voor koelen, klimaatbeheersing en airconditioning. Doordat er meerdere merken op voorraad zijn zal er altijd iets zijn dat aan uw wensen voldoet. Wanneer u opzoek bent naar advies voor uw nieuw te plaatsen koeltechniek bent u bij TIZ Klimaat- en koudetechniek ook aan het juiste adres. Zo geven wij altijd betrouwbaar en eerlijk advies. Daarnaast leveren, installeren en onderhouden wij de apparatuur. Door middel van een netwerk van partners kunnen wij samenwerken en u altijd voorzien van iets dat bij u past. Hierbij kunt u denken aan airconditioning, koelingen in de horeca, klimaatbeheersing in huis etc.

Onderhoud koeltechniek?

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij TIZ Klimaat- en koudetechniek aan het goede adres. Op alle producten zit een 24-uurs service en onderhoud. Uw koelinstallatie of vriescel moet optimaal functioneren, goed onderhoud is daarom van belang, dat zorgt ervoor dat uw installatie langer meegaat en energiezuiniger werkt.

Waarom koeltechniek Rijssen van TIZ Klimaat- en koudetechniek?

TIZ Klimaat- en koudetechniek zorgt ervoor dat de koeltechniek, airconditioning, warmtepomptechniek en klimaatbeheersing voldoen aan de wettelijke eisen. Daarnaast staat duurzaam koelen en verwarmen hoog in het vaandel. Door middel van maatwerkoplossingen kunnen wij een compleet energiezuinig pakket aanbieden. Zo creëert u de meest duurzaam mogelijke oplossing.

Doordat TIZ Klimaat- en koudetechniek eerst goed kijkt naar wat u als klant wil kunnen wij bepalen wat er nodig is. Zo kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Daarnaast kan er maatwerk worden geleverd wanneer u dit wenst. Verder wordt er nauw samengewerkt met specialisten en installateurs voor het beste eindresultaat. Al met al zorgt dit voor een efficiënt proces waarin de duurzaamste optie gekozen wordt. Vandaar dat het einddoel blijft dat de klant, maar ook wij zelf tevreden zijn met het eindresultaat.

U kunt bij ons dus terecht voor:
– Duurzaam maatwerk
– Goed onderhoud
– Totaaloplossingen

Wij gaan graag de uitdaging met u aan! Wij leveren zoal koeltechniek in de volgende plaatsen:
Rijssen – Holten – Enter – Wierden – Goor – Almelo – Hellendoorn – Nijverdal

Wanneer u meer informatie wenst over een aan te schaffen product kunt u eenvoudig contact opnemen of een offerte aanvragen.